ANKARA / SİNCAN - Şehit Beytullah Melih Işık Ortaokulu

Değerli Velilerimizin Dikkatine;

30.04.2024 Tarihinde Saat 15:35'te  Yapılacak Olan Veli Toplantısına Tüm Velilerimizi Bekliyoruz.

Değerli Velilerimizin Dikkatine!!!

Dünya Pİ günü

13 EKİM 1923 ANKARA'NIN BAŞKENT OLUŞU

Şbt

Ülkemizde de, 2010 yılından itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu koordinesinde düzenlenmekte olan Güvenli İnternet Günü etkinlikleri bu yıl 13 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Etkinlik Haftasında Yapılan Çalışmalardan Kareler

Ock

OKULUM TEMİZ BELGESİ

FİLİSTİN'E DESTEK KERMESİNE TÜM VELİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

2023-2024 OKUL ZAMAN ÇİZELGESİ

Yüzüncü Yıl Marşı

Okul Aile Birliği ve Veli  Toplantısı

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği’nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul             toplantısı 31 Ekim 2023 Salı günü saat 14.30’da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır.
Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan, Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımının olacağı bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Neslihan PEKER                                          Şükran ÖZKAN

Okul- Aile Birliği Başkanı                                     Okul Müdürü

GÜNDEM  :
1-   Toplantı katılım evrakının imzalanması ve açılış.
2-   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.
3-   Okul-Aile Birliği Başkanının açış konuşması.
4-   Divan Kurulu seçimi. (1 başkan-1 katip üye)
5-   Yönetim ve Denetim Kurulları Faaliyet raporunun okunması.
8-   Raporlar üzerinde görüşme ve açıklamalar.
9    Yönetim Kurulunun ibrası.
10- Denetim Kurulunun ibrası.
11- Yönetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (5 asıl, 5 yedek üye)
12- Denetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (1 asıl, 1 yedek üye)
13- Dilek ve temenniler.
14- Kapanış.